Αναζήτηση

ΓΕΝΙΚΟΙ  ΟΡΟΙ

Ο παρών ιστότοπος αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου (εφεξής «latinoshoes.gr») της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «Λώλου Άννα » και διακριτικό τίτλο «LATINO» (Α.Φ.Μ 133254702, Δ.Ο.Υ Αγρινίου, Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.:167969512000) που εδρεύει Ηλία Ηλιού 5, Αγρίνιο, 30131, (εφεξής «Επιχείρηση»).

Οι παρόντες Όροι Χρήσης διατυπώνουν με τρόπο σαφή και κατανοητό τους όρους που διέπουν και ρυθμίζουν τις σχέσεις της Επιχείρησης με τον εκάστοτε επισκέπτη ή/και πελάτη του Latinoshoes.gr, σύμφωνα με το Νόμο 2251/1994 περί «Προστασίας Καταναλωτών» και το Νόμο 2472/1997 περί «Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων», όπως ισχύουν σήμερα.

Οι παρόντες ‘Όροι Χρήσεις, προϋποθέσεις και κανόνες αγορών που διέπουν το latinoshoes.gr, ισχύουν αποκλειστικά σε αυτό και δεν διέπουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την λειτουργία συνδεδεμένων σε αυτό εταιριών ή καταστημάτων.

Κάθε είσοδος, περιήγηση και συναλλαγή σας με το Latinoshoes.gr σας καθιστά επισκέπτη ή/και πελάτη αυτού. H πρόσβαση και η χρήση του latinoshoes.gr, καθώς και των υπηρεσιών και των προϊόντων που διατίθενται μέσω αυτού υπόκεινται στους παρόντες Όρους Χρήσης. Για τη χρήση των παρεχομένων υπηρεσιών απαιτείται η προηγούμενη συμφωνία σας με το σύνολο των Όρων Χρήσης του latinoshoes.gr, όπως αυτοί ισχύουν κάθε φορά, για το λόγο αυτό, πριν προχωρήσετε στην περιήγησή σας εντός του latinoshoes.gr, παρακαλούμε να έχετε διαβάσει και κατανοήσει πλήρως τους παρόντες όρους, ώστε να είστε βέβαιοι ότι τους αποδέχεσθε, καθώς οποιαδήποτε χρήση ή/και συναλλαγή σας εφεξής με την Επιχείρηση μέσω του latinoshoes.gr συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους σας των όρων αυτών.

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους Όρους Χρήσης, καθώς και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Εάν γίνει χρήση του Latinoshoes.gr μετά από ανακοίνωση τροποποίησης των Όρων Χρήσης, σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους νέους Όρους Χρήσης. Για το λόγο αυτό συνιστάται ο έλεγχος του κειμένου αυτού κάθε φορά που γίνεται χρήση της ιστοσελίδας αυτής, ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν τροποποιήσεις των Όρων Χρήσης. Η χρήση του latinoshoes.gr μετά την ενημέρωσή σας για τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης, συνεπάγεται την αποδοχή τους.

Η πρόσβαση στο latinoshoes.gr επιτρέπεται σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του. Η Επιχείρησή διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει ή να διακόψει την παροχή των υπηρεσιών, χωρίς προηγουμένη ενημέρωση οποτεδήποτε. Η Επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία πρόσβασης στο σύνολο ή μέρος των υπηρεσιών για οποιοδήποτε λόγο.

Η Επιχείρησή καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει ότι το περιεχόμενο του latinoshoes.gr θα περιλαμβάνει πλήρεις, ακριβείς, σαφείς, έγκυρες, κατατοπιστικές, επίκαιρες, αληθείς και μη παραπλανητικές πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν προκύπτει οποιασδήποτε μορφής ευθύνη, δέσμευση ή εγγύηση της Επιχείρησης σχετική με την ασφάλεια και το περιεχόμενο του latinoshoes.gr. Οι χρήστες του latinoshoes.gr αποδέχονται την πιθανότητα αδυναμίας ελέγχου εκ μέρους της Επιχείρησης του συνόλου του περιεχομένου του και των υπηρεσιών του. Επιπλέον, η Επιχείρηση δεν παρέχει εγγύηση ότι η χρήση των πληροφοριών, στοιχείων ή υλικών που περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο του latinoshoes.gr από χρήστες δεν θα προσβάλλει δικαιώματα τρίτων.

Η χρήση του latinoshoes.gr γίνεται με δική σας αποκλειστικά ευθύνη και το περιεχόμενό του δεν αποτελεί και δεν δύναται σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως παροχή συμβουλής, άμεσης ή έμμεσης προτροπής σας να προβείτε σε οποιαδήποτε πράξη ή ενέργεια. Η αξιολόγηση του περιεχομένου εναπόκειται σε κάθε χρήστη ο οποίος αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός του.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 1. Μέθοδος Αντικαταβολής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

 1. Πληρωμή με κάρτα

Εξόφληση της παραγγελίας:

 • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover
 • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφάλειας της Τράπεζας ALPHA. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του Latino.

 1. Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, σε ένα από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ
Αριθμός Λογαριασμού: 30301204647
IBAN:  GR4001103030000030301204647
Όνομα δικαιούχου: Λώλου Άννα Γεώργιος

Τράπεζα: ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού: 220002002027755
IBAN:  GR0801402200220002002027755
Όνομα δικαιούχου: Λώλου Άννα Γεώργιος

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 5150108169796
IBAN:  GR4701721500005150108169796
Όνομα δικαιούχου: Λώλου Άννα Γεώργιος

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε την απόδειξη πληρωμής μέσω e-mail στο latino@latinoshoes.gr. ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 26410 26067.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 1. Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως αξίας της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση που η περιοχή, που έχετε δηλώσει να σας αποσταλούν τα προϊόντα σας, δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της Courier που συνεργαζόμαστε, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, πάλι με δωρεάν έξοδα μεταφορικών για εσάς για παράδοση εντός Ελλάδος.
 2. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κατάστημά μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 12:00 μ.μ εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (π.χ. ελλιπή στοιχεία αποστολής ή χρέωσης, κ.λπ.). Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης.
 3. Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα και 2-4 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο παραπάνω χρόνος παράδοσης δεν ισχύει σε περιόδους ανωτέρας βίας, όπως δύσκολες καιρικές συνθήκες, απεργίες, αργίες κ.λπ.
 4. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή κάποιο από τα απαραίτητα στοιχεία δεν είναι στη διάθεσή μας, θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ-ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

1. Επιστροφές Προϊόντων 

Αν το προιόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, δεν είναι κατάλληλο ή απλά αλλάξατε γνώμη, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της.

2. Υπαναχώρηση

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, βασική προϋπόθεση είναι το/τα προϊόν/ντα να επιστραφούν εντός 14 ημερών, από την ημέρα ανακοίνωσης της υπαναχώρησης. Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται απο την αρχική τους συσκευασία, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, πλήρη και με τα σχετικά παραστατικά. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών.

 • Σε περίπτωση αντικατάστασης: το latinoshoes.gr μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να  αντικαταστήσει το επιστρεφόμενο προϊόν  είτε γιατί το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο, είτε γιατί επιθυμείτε άλλο  προϊόν, είτε γιατί το προϊόν είναι ελαττωματικό.
 • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων: H επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανακοίνωσης της άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε κάθε περίπτωση, το latinoshoes.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα χρήματα, αφότου παραλάβει τα προϊόντα κι ελέγξει την κατάστασή τους.

Για την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 26410 26067, ώρες 08:30-14:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ή να μας αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση latino@latinoshoes.gr.

3. Κόστος μεταφορικών σε περίπτωση επιστροφής

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος το κόστος των μεταφορικών επιστροφής, επιβαρύνει το κατάστημα latinoshoe.gr

Σε περιπτώσεις υπαναχώρησης, ακατάλληλου μεγέθους ή αντικατάστασης, το κόστος των μεταφορικών επιστροφής, επιβαρύνει τον πελάτη.

4. Ακύρωση Παραγγελίας

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την ολοκλήρωσή της (αποστολή από το κατάστημα του latinoshoes.gr). Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση latino@latinoshoes.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 26410 26067 08:30-14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

 

 

Back to Top