Αναζήτηση

Επιστροφές Προϊόντων 

Αν το προιόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, δεν είναι κατάλληλο ή απλά αλλάξατε γνώμη, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της.

Υπαναχώρηση

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, βασική προϋπόθεση είναι το/τα προϊόν/ντα να επιστραφούν εντός 14 ημερών, από την ημέρα ανακοίνωσης της υπαναχώρησης. Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται απο την αρχική τους συσκευασία, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, πλήρη και με τα σχετικά παραστατικά. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών.

  • Σε περίπτωση αντικατάστασης: το latinoshoes.gr μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να  αντικαταστήσει το επιστρεφόμενο προϊόν  είτε γιατί το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο, είτε γιατί επιθυμείτε άλλο  προϊόν, είτε γιατί το προϊόν είναι ελαττωματικό.
  • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων: H επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανακοίνωσης της άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε κάθε περίπτωση, το latinoshoes.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα χρήματα, αφότου παραλάβει τα προϊόντα κι ελέγξει την κατάστασή τους.

Για την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 26410 26067, ώρες 08:30-14:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ή να μας αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση shop@latinoshoes.gr.

Κόστος μεταφορικών σε περίπτωση επιστροφής

  • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος το κόστος των μεταφορικών επιστροφής, επιβαρύνει το κατάστημα latinoshoes.gr
  • Σε περιπτώσεις υπαναχώρησης, ακατάλληλου μεγέθους ή αντικατάστασης, το κόστος των μεταφορικών επιστροφής, επιβαρύνει τον πελάτη.

Ακύρωση Παραγγελίας

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την ολοκλήρωσή της (αποστολή από το κατάστημα του latinoshoes.gr). Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση shop@latinoshoes.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 26410 26067 08:30-14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Back to Top
latinoshoes.gr